اگر هنوز دربارهی درستی یا نادرستی شارژ اولیه ۸ ساعته قبل از استفاده از گوشی یا تبلت جدید شک دارید، این مقاله به سوالات شما جواب میدهد و توصیههایی هم درمورد افزایش طول عمر باتری دارد.
حافظهی ماهی قرمز فقط سه ثانیه است. آفتابپرست برای استتار رنگ پوستش را عوض میکند. باتری گوشی هوشمند جدید را باید قبل از استفاده یک بار بهطور کامل شارژ کرد. این سه جمله چه وجه اشتراکی با یکدیگر دارند؟ درست است؛ هر سه تای آنها افسانهای بیش نیستند.
به جز دو جملهی اول (حافظهی ماهی قرمز گاهی تا چند ماه هم دوام میآورد و آفتابپرست رنگش را برای تنظیم دمای بدن و برقراری ارتباط با آفتابپرستهای دیگر عوض میکند، نه استتار)، باوری که بین بسیاری از افراد در مورد شارژ اولیهی باتری وجود دارد، ریشه در حقیقت دارد؛ حقیقتی که البته با پیشرفت تکنولوژی دیگر وارد نیست.
زمانیکه نیاز بود باتری قبل از استفادهی دستگاه، یک بار بهطور کامل شارژ شود، به دورهی محبوبیت باتریهای نیکل–کادمیم (معروف به نیکاد Ni-Cd) در دههی ۷۰ و ۸۰ میلادی برمیگردد. این نوع باتری را پیش از اولین استفاده باید یک بار بهطور کامل تخیله و دوباره بهطور کامل شارژ میکرد. سپس باید بهطور مرتب کامل شارژ میشد؛ مثلا اگر باتری نیکل–کادمیم بهطور مداوم فقط تا ۷۵ درصد شارژ میشد، گنجایش باتری به همان نسبت کمتر میشد.
باتریهای لیتیومی که امروزه در اغلب دستگاههای الکترونیکی از جمله گوشیهای موبایل به کار میروند، نیاز به شارژ اولیه ندارند.
عاااااااااااالی
کاکتوس